Om foreningen:

Foreningen ”Kulturens Venner -Sydsjælland” er stiftet for at medlemmerne kan have et aktivt og kulturelt netværk.

Foreningen er for voksne personer over 40, som har lyst til
at arrangere og deltage i forskellige aktiviteter eller oplevelser.
Foreningens succes afhænger af medlemmernes aktive deltagelse.
Alle aktiviteter arrangeres nemlig af dig og de andre medlemmer.I Frivilligcenter-Næstved, Farimagsvej 16, Næstved, har vi lejet lokale.
Her, holder vi café- og introduktionsaftener i Frivilligcenter - Næstved den første mandag i måneden.

Mandag den 6. august 2018 - kl. 19
Mandag den 3. september 2018 - kl. 19
Mandag den 1. oktober 2018 - kl. 19
Mandag den 5. november 2018 - kl. 19
Mandag den 3. december 2018 - kl. 19

Der ud over går vi på café, i biografen, til foredrag, til musikaftener, tager på weekends, skiferie, cykelture, sejlture, gåture, rideture og alt hvad du kunne tænke dig at være med til at arrangere.

Endvidere afholder vi hyggelige aftner, med spil og quiz, kaffe/te med herligt hjemmebag.
Vi har impulsive og spontane arrangementer som mailes til alle medlemmerne.

Kom - vær' med - få et netværk til oplevelser - vi vil glæde os til at byde dig velkommen Smile

Vil du vide mere så kontakt formand Henriette Gaborit:

Mobil:     2255 7295